Levering og returnering

Levering

HOMEHAGEN`s leverering og returnering er gratis i Danmark og Europa. For resten af verden vil der være et ekstra forsendelsesgebyr.


Forsendelse af ordren

Levering: Normalt sender vi indenfor 1-3 hverdage. Se eventuelle leverings bemærkninger i produkt teksten.
Alle ordrer leveres fragtfrit med postnord & GLS fra Danmark.

Fortrydelsesret

Du har 14 dage til at fortryde din ordre, så længe følgende betingelser er opfyldt.

Fortryd Checkout, før du modtager
Hvis du fortryder dit køb hos HOMEHAGEN.com, før du modtager varerne, kan du sende dine oplysninger via E-mail for at returnere varerne. Det betyder, at du ikke betaler ekstra for returneringen.
Derefter skal du underrette HOMEHAGEN kundeservice (E-mail: info@homehagen.com) for at annullere ordren og ordrenummeret for tilbagebetaling.
I andre tilfælde kan du annullere købet ved at sende en utvetydig erklæring herom nedenfor og betale alle de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen, hvis du bruger fortrydelsesretten. For alle køb af 100 euro og oprindeligt leveret i Europa (ikke resten af verden), er der vedlagt en forudbetalt returlabel, Homehagen pay.
14 dages retur-fortrydes erhvervelse af kvittering
Du har 14 dages fortrydelsesret 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du modtog din vare, eller du kan få den sidste fysiske besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere varer, der er bestilt i én ordre og leveret separat.
Du skal senest 14 dage efter modtagelsen af din varer, give os besked om, at du vil annullere dit køb. Meddelelsen skal sendes til info@homehagen.com.
Du kan ikke fortryde ved blot at afvise varerne, uden at have givet klar besked om dette.

Retur

Retur

Du kan returnere de varer, du har købt hos os.

Du kan bestille en gratis returlabel til din returpakke, hvis du befinder dig i Danmark. 
Brug dette link: https://retur.pakkelabels.dk/homehagen

For international returnering burde omkostningerne ikke overstige 300 kr., vil eventuelle yderligere forsendelsesomkostninger blive fratrukket din refundering. En kvittering for returforsendelsen skal sendes til os for at aktivere din returforsendelses refusion.

Når vi har modtaget din returpakke, vil vores kundeservice behandle din returnering så hurtigt som muligt. Din returordre skal opfylde betingelserne for returneringen og vi vil refundere dit tilgodehavende.

 

Returvarer sendes til:

Homehagen ApS 
Pilegaards vænge 167 
2635 København

Danmark